Πνοή Ζωής

Το SCrate σε συνεργασία με τις υπηρεσίες Ελ Grecia, μέσω του προγράμματος “Πνοή Ζωής”, υποστηρίζει δράσεις που αφορούν το συνάνθρωπό μας και τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που χρειάζονται τη βοήθειά μας, για ένα καλύτερο μέλλον.

Στη δύσκολη ‘Ελλάδα του σήμερα’, με τα προβλήματα συνεχώς να αυξάνονται, με το μέλλον να παρουσιάζεται δυσοίωνο, το SCrate, είναι εδώ για να στηρίξει αυτούς που πραγματικά χρειάζονται τη βοήθειά μας.

Το SCrate, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας, στηρίζει ενεργά ιδρύματα και οργανισμούς που ευαισθητοποιούνται καθημερινά σε ανθρωπιστικό και κοινωνικό επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, θα στηρίξει έμπρακτα τις προσπάθειές τους, προσφέροντας 1€ από κάθε παραγγελία. Τα χρήματα αυτά θα κατατίθενται στο τέλος του μήνα απευθείας σε κάθε ίδρυμα και οργανισμό που θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα ‘Πνοή Ζωής’.

Στόχος μας, να ξεκινήσει μια μεγάλη καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τα προαναφερθέντα επιλεγμένα ιδρύματα και οργανισμούς καθώς και για τη δράση που προσφέρουν.

‘Όλοι μαζί μπορούμε’